שמן עץ התה – שמן אנטי ספטי שכולכם מכירים אך אינו יכול לפתור בעצמו בעיה של פטרת בטח פטרת קשה.
קלנדולה – הצמח מסייע בחידוש ובשיקום רקמות וכן בחיזוק ובהגנה מפני זיהומים (כמחטא וכנוגד דלקת רב עוצמה). זאת, ללא חשש מתופעות לוואי או ממינון יתר.
טגטס – שמן אתרי חזק ביותר, מונע התפתחות בקטריות, אנטי דלקתי, אנטי ויראלי, עוזר לזרז שיקום עור, מנקה ומטהר את הדם.
שמן מליסה – שמן אנטי ויראלי המשפיע על מערכת העצבים, מרגיע אותה ומשכך כאבים.
לענה מצויה – שמן ממריץ פעולות ומניע תהליכים כימיים.
שמן חוחובה – שמן בסיס מאוד ייחודי כיוון שבניגוד לכל השמנים הצמחיים אינו מכיל טריגליצרידים, ונקרא: שעווה נוזלית והוא זה שמעניק לנוזל של ד"ר קליר את המרקם הסמיך דמוי ג'ל שעוזר אף לקיבוע החומר על הציפורן או העור מבלי שינזל ייתר על המידה. הרכב השמן דומה מאוד להרכב עור האדם, ולכן הוא חודר לשכבות העמוקות של העור מבלי להותיר הרגשת שמנוניות. זהו "שמן ללא שמן" – כלומר יש לו את כל יתרונות של השמן ללא החסרונות.
השמן מכיל חומצות שומן חיוניות, ריכוז גבוה של ויטמין E והרכב עשיר של ויטמינים ומינרלים
שמן לבנדר – שמן הלבנדר מופק מתפרחת הלבנדר הסגול, והוא נחשב לשמן אנטי דלקתי, אנטי ספטי (מחטא), אנטי בקטריאלי, אנטי פטרייתי ומשכך כאבים. השמן מזרז את הריפוי של רקמות העור.
שמן אקליפטוס – כן, רובכם מכירים אותו בשימוש לצורך פתיחת דרכי הנשימה אך האמת היא שלשמן אקליפטוס יש רכיב פעיל וקוראים לו אקליפטול (Eucalyptol).המצוי בריכוז של כ- 60% ולכן השמן אנטי-בקטריאלי, אנטי-פטרייתי, אנטי-ויראלי ואנטי-דלקתי ומזרס התהוותה של רקמת עור חדשה.
ויטמין E – חומר משמר טבעי.
שמן פלמה רוזה – אנטיספטי, אנטי ויראלי, נוגד בקטריה, מעודד את חידוש התאים, מפחית את טמפרטורת הגוף. מסייע מאוד כאשר הגוף חם, על ידי חיזוק אלמנט נוגד הווירוסים והבקטריות (אנטי ויראלי) שבו, מכיוון שבקטריות מוחלשות בטמפרטורה נמוכה.
שמן טימין (קורנית) – מסייע בסילוק רעלים מהגוף, משמש חומר חיטוי ואמצעי הגנה מפני זיהומים, מעכב את צמיחת החיידקים בתוך ומחוץ לגוף. יעיל בריפוי זיהומים חיידקיים.
שמן לימון – נוגד דלקת, אנטי בקטריאלי, מחטא, מחזק את המערכת החיסונית, מוריד חום, מנקז לימפה, מנקה את הגוף מרעלים, משקם עור פגוע, עוצר דימומים, מעודד יצירת תאי דם אדומים.
שמן ערער – זהו שמן רב גוני ושימושי מאוד ברפואת הצמחים. הוא מחזק כללי לגוף, מרגיע, מחזק את מערכת העצבים, מטהר דם- מסלק פסולת ורעלים ממחזור הדם, מחטא.
מכיל מי חמצן לחיטוי ראשוני ואפקט התססה.
לסיכום יתרונותיו החד משמעיים של הנוזל הסופר אקטיבי לציפורניים של ד"ר קליר:
- קומפלקס ייחודי של שמנים אתריים אשר כל אחד מהם פועל לשיפור מראה הציפורניים של הידיים והרגליים שאיבדו צבע או השחירו ומעניק ציפורניים צלולות ובריאות .
- הטיפות אינן נוזל מימי אלי סוג של מי ג'ל שמאפשר לחומר להתקבע ול"עמוד" באופן יציב על האיזור המטופל.
- יוצר שכבת הגנה על הציפורן הפעילה לזמן ממושך.
- הפורמולה הייחודית מעניקה הרגעה לאקזמות מסביב לאצבעות הידיים והרגליים .
- רמת החומציות הנמוכה של התכשיר היא כזו שאינה מאפשרת שגשוג וקיום של בקטריות .
- אפקט התססה מיידי של הציפורן.
- המוצר מכיל 99% חומרים טבעיים
- ללא משמרים סינתטיים.
- פיפטה (טפטפת) ייחודית עם קצה מעוגל המאפשרת החדרת החומר באופן קליל אל מתחת לציפורן.
- מתאים לסכרתיים.
- משמש גם כטיפול מונע.
תכולה | |
---|---|
לפי מוצר |
חוות דעת
Customer reviews
אין עדיין חוות דעת.